Зміна цін з 1 вересня

Друзі, зверніть, будь ласка, увагу!

З 1 вересня 2019 року ми піднімаємо ціни на фотокниги в котрих використовується фотохімічний спосіб друку, а саме: SlimBook, PhotoBook, ZenBook, IceBook та планшети на фотопапері. Також зміняться ціни на обкладинки з шкірзаму, тканин та велюру.

Просимо врахувати цей фактор при формуванні своїх цін на сезон 2019-2020. Дякуємо за розуміння.

Команда Cyfrolab Professional

Admin
5.0 / 1
В этой новости говорится про стремительный рост курса доллара! Сейчас доллар падает - а цена на печать выросла! Вопрос - почему? Шановні друзі, хотіли би Вас порадувати з понеділка, але, на жаль, поки що не дуже приємні новини. У звязку із невгамовним зростанням курсу долару, з 07 квітня 2014 року в 00:01 ми будемо змушені підняти ціни на деякі види наших фотокниг, а саме на SlimBook, PhotoBook, Планшети, а також Фотодрук. Ми відбивалися від цієї думки всіма можливими засобами, але, подолати очевидне поки не в наших силах. Всі основні комплектуючі (фотопапір, хімія, клеї) для даного типу альбомів імпортуються в Україну і ціна на них жорстко прив'язана до долара. Ми розуміємо, що пропорційне до курсу долара підвищення цін не витримають наші клієнти, особливо шкільні/випускні фотографи. Тому ціни будуть підніматися ( в залежності від типу альбому) всього-навсього на 12-15%. Повірте, це критичний мінімум для того, щоб ми з Вами змогли більш-менш нормально завершити цей навчальний рік. Є і добрі новини. Їх декілька: 1. Ціни на фотокниги PrintBook (поліграфія) не зміняться. 2. До 00:01 7 квітня2014 Ви ще зможете оплатити та оформити замовлення за старими цінами. 3. Якщо у Вас ще немає готових макетів для замовлення, але є бажання зафіксувати для своїх тиражів старі ціни - Ви можете внести необхідну суму зараз (до 7 квітня), а використати її тоді, коли будете мати готові макети. Якщо бажаєте скористатися даною можливістю - звяжіться з нашими менеджерами. Дякуємо, і сподіваємось на розуміння, команда Цифролаб
Матеріали подорожчали у валюті. і вони дорожчають постійно. Є якийсь ліміт часу, який ми може протриматись без підняття, щоб це не вдарило по бізнесу наших клієнтів і вони могли заробити. Але цей ліміт вичерпано.
Скажите, а где новость про поднятие цен на печать фотографий?
05 Вересня 2019, 14:42
чому коментарі почищені?...
Гляньте в російську версію новини, коментарі там =)

Інші новини