В нас оновився калькулятор та форма завантаження замовлень

Друзі, ми тут дещо змінили наш калькулятор та форму завантаження замовлень. Ну як дещо...зовсім змінили:) і сподіваємось відтепер вони будуть більш зручними та зрозумілими для Вас..

Що змінилось:

1. Віднині в калькуляторі можна не тільки порахувати, а й подивитись як виглядатиме майбутня фотокнига чи фотокартина.

р

2. До більшості опцій та продуктів додано підказки, що розшифровують їх значення. Тепер не потрібно клікати на сторінки продуктів під час прорахунку, якщо Ви раптом забули чим відрізняється Slimbook від Bambook.

3. Термін готовності відображається безпосередньо в калькуляторі. Також тут можна розрахувати вартість термінового замовлення та дізнатись дату його отримання. Спливаюче вікно “Сьогодні ми приймаємо замовлення на ...” більше не буде Вас дратувати.

4. Відтепер в калькуляторі можна розрахувати вартість усіх продуктів, а не лише фотокниги.

5. У формі для завантаження файлів збільшено розміри прев`ю, а сам процес завантаження макетів став стабільнішим у сучасних браузерах.

Ми ретельно тестували калькулятор перед запуском, але сценаріїв роботи є безліч і деінде можуть виявитись помилки. Тому, ми просимо Вас нам допомогти їх “виявити та знешкодити"..

Допомогти просто!

Якщо під час роботи щось пішло не так, опишіть, будь ласка детально суть проблеми, вкажіть браузер та бажано прикріпіть скріншот. Наприклад так: “В калькуляторі обираю Slimbook, формат 23х23, змінюю формат на 30х30 - ціна не змінилась. Браузер Chrome”.

Дуже сподіваємось на Вашу допомогу.

З повагою, команда Cyfrolab Pro .

Admin
0 / 0

Інші новини