Безкоштовна доставка

Ну ду-у-у-уже приємна акція для наших клієнтів. До кінця року доставляємо Укрпоштою безкоштовно усі замовлення від 100 грн.

Які плюси:
  • Якщо це одна фотокнига, тираж, або навіть двадцять тиражів - платимо ми.
  • Безкоштовно поїдуть не тільки книжки і фотки, а ще й фотокартини, але розміром не більше, як 40х60 см. Доставку більше цього розміру доведеться оплатити вже самому.
  • Величезна кількість відділень по всій країні. Навіть більша ніж.., ну ви зрозуміли ;)
  • Не повірите, але термін доставки цілком конкурентний. Ну не їде воно зі Львова в Маріуполь місяць. Це міф, не вірте.
  • Не забувайте про додаткові бонуси: нарешті можна згадати як виглядає ваша поштарка і передплатити газету “Сільські вісті ” (але це не точно, бо Укрпошта дуже змінилась за останні роки, може вже і не передплатите).
  • Зекономлені гроші = зароблені гроші. Але кому ми це пояснюємо, це ж ваш хліб, самі знаєте.
Admin
4.73 / 15
К сожалению с меня взяли деньги. Почему так? Не понятна ваша акция(((( Посылка 300 грн, картина 30х40 и фото. Доставка в Киев. Вроде как все соблюдено, но увы((( Написала в поддержку Цифролаб. Стоимость за доставку вернули на баланс. Спасибо за оперативность.
16 Жовтня 2021, 17:47
Судячи із відгуків і мого випадку акція діє рандомним чином: в мене взяли плату за доставку картини.
за альбоми доставка безкоштовна, за картини-безкоштовна, за фото-20 грн взяли. зам 1744434
А вот я уже как пол года перешел на Укрпочту. И не очень сильно жалею. Есть конечно все и "+" и "-". Каждый выбирает вариант доставки , как ему нравится. Мне больше подходит "Укрпочта" : ехать ближе,вечером никогда нет очередей,если не отправка "Експрес" то цена существенно ниже чем в НП, на 2 дня дольше , чем НП (для меня не критично). Более пристально следят за сохранностью, еще ни разу не было помятой упаковки. На НП если бы не заводская упаковка(добротная, за что огромная благодарочка) , я бы замучился с ними спорится( один раз даже на картины масло разлили). Из "-" не работают в воскресенье и праздничные дни , персонал конечно не такой расторопный( но всем нужна работа). Выбор каждого кому отдать предпочтение.
12 Вересня 2021, 09:49
Аналогічно. , забрала за 20 грн
08 Вересня 2021, 10:14
Доброго дня.Сьогодні отримала фото на укрпошті,чому ваша акція не діє? чи це для обраних клієнтів, така акція?
06 Вересня 2021, 14:08
Доброго дня, сьогодні отримав фото на укрпошті, але чомусь ваша акція недіє, оплатив 20грн., це звісно не гроші, але якщо у вас акція то повинно бути безкоштовно. І чому ви не публікуєте усі відгуки?!!!
Доброго дня, повідомте будь ласка в службу підтримки номери замовлення
Ну нафиг эту Укрпошту,,,, что не посылка, то проблемы))) Уж лучше 50-100 грн. не пожалею, но буду уверен ,что с тиражом ничего не случится.
Ну ви просто Бусінки!! Дякую велике!!))
01 Вересня 2021, 21:26
Круто !!!

Інші новини