Soft Touch ламінація

Друзі! Запам’ятайте цей день, бо він увійде у історію “книгоробства” в Україні і повністю змінить ваше уявлення про традиційну фотообкладинку. Ми запускаємо Soft Touch ламінацію.

Всі ці роки ми безупинно намагалися знайти матову плівку, яка була б стійка до подряпин та відповідала вимогам цифрового друку. Ми зіпсували кілометри різноманітних плівок та таку ж кількість обкладинок... Але ми знайшли! Щоправда це не мат. Це краще ніж мат. Не запитуйте більше: “коли буде матова ламінація?”. В нас матової ламінації не буде. Ні-ко-ли. Чому? Тому що вона поруч не стояла із Soft Touch.



Ви знаєте які на дотик пелюстки троянд? Звісно знаєте. А тепер уявіть що ваша фотокнига викликає такі самі тактильні відчуття коли ви берете її до рук. Це повний естетичний оргазм, - коли під кінчиками пальців у вас майже справжній оксамит. Зрештою, ми можемо дуже довго описувати емоції які викликає це покриття, адже щиро і навіки самі закохалися у нього. Але сконцентруймося на простих і переконливих перевагах: кайф, дикий кайф, ваууу - офігенно!

Тепер серйозно, Soft Touch це:
  • Преміальне покриття з підвищеними тактильними якостями
  • Стійке до відбитків пальців
  • Стійке до вологи
  • Стійке до мікроподряпин

На відміну від глянцевого, софттач робить обкладинку ідеально рівною, володіє м’яким матовим ефектом та відсутністю бліків. При цьому, зберігає всі свої захисні властивості.



А знаєте що? Кажуть, краще один раз побачити помацати, тому ми вирішили зробити зразок з Soft Touch для наших клієнтів. Переходьте по лінку та замовляйте зразок.


Замовити зразок

Soft Touch вже доступний до замовлення у нашому 3D конфігураторі за ціною…. (барабанний дроб) - ЛИШЕ НА 5 ГРН. ДОРОЖЧЕ за звичайний базовий глянц! Ми дууууже хочемо щоби ви закохались у нього теж.


Admin
4.17 / 6
10 Червня 2021, 13:19
А так обкладинка супер!
10 Червня 2021, 13:19
Комусь безкоштовний зразок дають? 5 років працюю з цифролаб могли б радувати постійних клієнтів безкоштовними зразками.
замовляв такі ще 4-5 років назад у інших виробиників . подобалося на вигляд, але сама плівка софт-тач відслоювалась і були трохи притензії до мене , бо то дуже швидко сталося. але там обкладинка здається обрізна була а не загорнута. побачимо як ці будуть рекомендувати себе.
01 Вересня 2020, 10:40
Обкладинка просто шикарна. Невидко нерівностей картону, не блікує і на дотик шикарна. Спасибі за безкоштовний зразок)

Інші новини