Результати конкурсу "Моя улюблена фотокнига 2019"

За результатами головування наших цифролабівських експертів та відвідувачів сайту:

2000 грн отримує Елена Панэ, як автор кращої розповіді. Чудовий вірш, що чіпляє за живе

Ще 2000 грн отримує Діана Філімонова, як автор кращого фото. Історія нашої співпраці почалась з друку фото 11 денного Лео, а зараз він вже такий дорослий =) До речі, з Днем народження =)

Та 2000 грн отримує Любов Захарченко-Харкалюк, бо її розповідь набрала найбільшу кількість коментарів

Дякуємо усім за історії та фото. Вкотре радіємо, що можемо допомогти вам творити прекрасні книги та зберігати найцінніші спогади.

Просимо переможців написати свої електроні адреси, які використовуєте для замовлень на нашому сайті, щоб ми змогли надати призи на баланс.

Admin
4.0 / 4
15 Жовтня 2019, 09:00
Шановна команда! Дякую за несподівану оцінку, та ще більш несподіваний подарунок! Відкрила новини та не повірила своїм очам. Справжне диво!!! Це особливе відчуття, яке дає сили мріяти і натхнення творити... Дякую за теплі слова. Бажаю всім вам багато цікавих нових проектів та вдячних клієнтів!!! diana.fyll@gmail.com
14 Жовтня 2019, 18:28
Цифролаб, щиро дякую за Ваш чудовий конкурс! Ми щасливі, що ви надаєте таку, без перебільшення, фантастичну можливість зберегти найцінніше – неповторні миті життя, які можна розмістити на сторінках прекрасних фотокниг. Моя пошта - zahartschenko@ukr.net
14 Жовтня 2019, 18:00
Спасибо огромное, что оценили мое творчество! Я очень старалась. Эл.почта elena.mariupol.11@gmail.com

Інші новини