MultiBook — зразки друку фотокниг

Ні, це не Мультіпасс з 5-го елемента. Це набагато крутіше! Любі фотографи, зустрічайте — Multibook — універсальний зразок трьох типів друку фотокниг від Цифролаб.

Радійте, Вам більше не доведеться на пальцях 100-500 разів пояснювати клієнтам різницю між фотокнигами. Достатньо буде взяти з собою наш Мультібук і наочно продемонструвати відмінності між поліграфією і фотодруком, помацати сторінки «вживу» та оцінити якість ламінації.

За допомогою зрозумілої інфографіки в цьому диво-зразку можна ознайомитися з доступними опціями для Bambook, Slimbook, Printbook та Photobook.

Multibook можна придбати у нас в магазині зразків усього за 45 грн.

Ваша команда Cyfrolab Pro.

Admin
0 / 0
26 Квітня 2017, 20:33
А якоготипу сторінки в Мультібук?
У мультибука 3 сторінки, які представляють фотодрук, поліграфічний та поліграфічний із ламінацією
07 Грудня 2016, 09:36
Cyfrolab по сервісу і цінах і різноманіттю мабуть сама комфортна фірма. Але що до зразків, то як на мене трохи лишнє (але то справа не в цифролаб а в фотографах) Найкращим зразком буде готова реальна фотокнига в зручному для фотографа форматі, івидом друку який фотографу найбільше подобається. Бо коли в клієнтів великий вибір вони виберуть не те що їм сподобається, а те, що їм ЗДАЄТЬСЯ що сподобається. З другого боку фотографу потім може довестись працювати з форматом в якому йому не комфортно. На то ми і метці щоб пропонувати людям те що гарно а вони тому нас вибирають бо їм подобається саме наші роботи. Крім того, коли при зустрічі з клієнтом показуєш йому реальну продукцію, то клієнт більш чітко уявляє що получить в результаті (це наивається стиль фотографа:о) і більш ймовірно, що він точно захоче фотокнигу а не електронні фото . P.S. буду чекати знижку на другу фотокнигу в тиражі :о) фотогра Chaika Yurij
Дякуємо за Ваш коментар
кількість розворотів три??? а 4 зразки ?
Так, на 3 розворотах викладена інфографіка, в якій відображені всі відмінності різних типів книг, а також доступні для них опції.
19 Листопада 2015, 17:37
Дуже велике Вам спасибі за Вашу роботу!!!Молодці!Чекаємо ще новинок)))
14 Листопада 2015, 00:08
Вже користуюся, все супер!) А чи можете зробити тест файл з цією дівчиною?
17 Листопада 2015, 21:51
Присоединяюсь. Жаль, что не будет тест файла (((
В нас є тест-файл, але з іншою дівчиною, завантажити його можна на сторінці техвимог в правій панелі - http://pro.cyfrolab.com/photobooks/slimbook/20x30
Віталій, дякуємо за відгук. На жаль, наша ліцензія на дане зображення не дозволяє його розповсюджувати.
БУДЕМ БРАТИ ЗРАЗКИ ЦЕ КРУТО!!!))))))))
Чи можна розробити свій індивідуальний мульти-бук?
На жаль, це неможливо.
09 Листопада 2015, 14:48
Краще один раз побачити, ніж сто раз почути. Бомбєзна штука! Купую.
09 Листопада 2015, 12:53
Приємна новина ! Але гадаю , що такий зразок має бути без Вашої назви. Навіщо нашим клієнтам/конкурентам знати де ми друкуємо свої шедеври :) !
Наш логотип можна акуратно заклеїти. Ми також мусимо якось ідентифікувати наші розробки:)
10 Листопада 2015, 18:30
тоже скажу, что ваш лого для людей которые продают вашу продукцию с своей наценкой за работу, это минимум неудобно. На ваших других образцах тоже нет того. будем как-то заклеивать.

Інші новини