Мій калькулятор. Версія 2.0

обновления калькулятора от cyfrolab

Друзі, ми ще більше пішли у підпілля. Підказки в Калькуляторі, які містили посилання на наш сайт видалено та знищено. Тепер вже точно ніхто не дізнається, де ви замовляєте фотокниги та картини. “Повна тайна внесків!” (с)

Якщо ви вже встановили код на свій сайт, то для того, щоб видалити ці богомєрзкі посилання у підказках, вам доведеться згенерувати новий код. Для цього перейдіть у розділ Мій калькулятор, згенеруйте новий код та поверніть його туди, де він був (між тегами body).

Для тих, хто пропустив “першу серію”. Так, у нас (у вас) є калькулятор, в якому ви можете встановлювати власні націнки та робити прорахунки при клієнтах. У кого є власний сайт - можуть навіть інтегрувати його на свої сторінки.

Почитати про чудо
Admin
4.5 / 8
06 Серпня 2018, 10:57
Все супер! Дякую за те, що дуже полегшили роботу! Нереально крута штука, дуже зручно і легко, головне - інтерактивно! АЛЕ... Посилання так і залишились. (( Коли вибирати параметри замовлення, то справа з"являється мініатюрка фотокниги, клацнувши на яку правою кнопкою миші і вибравши "відкрити у новій вкладці", бачимо, що відкривається нова вкладка з зображенням і адреса вкладки pro.cyfrolab.com/sites/all/themes/cyfrolab/order_scripts/img/30x30.png ((( А все решта - супер! ))

Інші новини