Конкурс "Моя улюблена фотокнига" 2018

фотоконкурс про фотокниги та фотоальбоми із грошовим призом

А ми вже вдруге будемо святкувати Всесвітній день фотокниги. Відзначають його 14 жовтня, бо у цей день в 1843 році перша у світі фотокнига British Algae: Cyanotype Impressions Анни Еткінс була внесена у каталог Британської бібліотеки. Цю фотокнигу власноруч створила британська вчена, ботанік та ілюстратор Анна Аткінс, відома також історії як одна із перших жінок-фотографів. У книзі зібрані зображення предмета вивчення Анни - водорості, і в силу специфіки технології ціанотипного відбитка, всі фото виконані виключно в біло-синьої палітрі.

Ми хочемо, щоб святкування цієї події стало нашою традицією та подарувати 4500 грн фанатам фотокниг

Щоб прийняти участь у конкурсі необхідно:

  • написати розповідь про свою улюблену фотокнигу;
  • прикріпити ваше фото із книгою;
  • поставити 5 зірочок під правилами конкурсу

Розповідь із фото необхідно прикріпити коментарем до цього запису

1500 грн отримає автор кращої розповіді.

Ще 1500 грн отримає автор кращого фото.

І 1500 грн отримає автор розповіді, що набере найбільшу кількість коментарів.

Результати конкурсу буде оголошено 15 жовтня о 17.00


Правила конкурсу:

  1. Конкурс проводиться з 24 вересня по 15 жовтня 2018 року на нашому сайті.
  2. Результати конкурсу будуть опубліковані о 17.00 15 жовтня 2018 року.
  3. Вимоги до фото:
    • фотографія має належати учаснику конкурсу;
    • на фотографії повинно бути зображено людину із фотокнигою;
    • фотокнига на конкурсному фото повинна бути надрукована на нашому сайті.
  4. Конкурсний запис повинен містити одне або кілька фото і одну розповідь.
  5. Розповіді без фото не будуть брати участі у конкурсі.
  6. Можна розмістити необмежену кількість конкурсних записів від одного учасника.
  7. Переможцем може стати лише той, хто виконав усі умови конкурсу.
  8. Кілька коментарів (голосів) за конкурсний запис від однієї особи зараховуються як один (голос).
  9. Автор кращого фото, автор кращої розповіді за вибором журі та автор запису із найбільшою кількістю коментарів отримають по 1500 грн на баланс на нашому сайті.
  10. Один автор не може бути переможцем у кількох номінаціях.
  11. В конкурсі можуть приймати участь користувачі сайту pro.cyfrolab.com.
  12. Учасники мають право ділитись посиланням на цей конкурс у своїх профілях в соц.мережах.
  13. Переможець, з яким не вдасться зв`язатися протягом 20 (двадцяти) робочих днів з моменту опублікування результатів фотоконкурсу – автоматично позбувається права на приз.
  14. Приз можна отримати виключно на баланс сайту. Інші способи отримання призу не передбачаються.
  15. Дискваліфікація у випадку:
    • використання чужих чи стокових фото;
    • накрутки голосів через спеціальні сервіси;
    • розміщення сторонніх посилань;
    • некоректної поведінки щодо організаторів та інших учасників конкурсу.
Admin
4.8 / 46
14 Жовтня 2018, 20:50
Еще зимой студия @cyfrolab, где я давно уже печатаю фотокниги проводила конкурс на лучшую обложку и в награду победителю обещали все, что пожелаешь из того, что делает типография. Обычно мне лень конечно участвовать в каких то состязаниях, но тут мы собрались и сделали заявки на конкурс, тем более что давно собирались как- то оформить свои фотографии из последних ярких путешествий в книги. Сделали обложки с Намибией и Антарктидой, отправили на конкурс и не очень следили за ситуацией. Хотя надеялись конечно - кто ж не хочет победы и не зря, потому что Намибия выиграла конкурс и в награду мне бесплатно обещали напечатать книгу с новой красивенной обложкой из акрила. Книжки я в итоге сверстала четыре, одну подарочную , вторую намибийскую сестре, и две с С путешествием мужа в Антарктиду на яхте. Намучилась и напсиховалась, потому что нереально вместить миллион наших фотографий в небольшую книгу, но как то справилась и еще впихнула фото с телефона, ибо на него мы даже больше снимаем в дороге. И вот долгожданная посылка получена и воспоминания наши надежно упакованы в яркие книги и обложки нереальной красоты! В этом посте я показываю свою намибийскую книгу, одну из самых любимых, потому что наше двухнедельное путешествие по Африке на джипах было невероятно насыщенным, мы тесно общались с племенами химба, домара и бушменами, ночевали в палатках среди гор, встречали рассвет в пустыне, забрались на высоченные дюны, были в долине смерти, видели встречу океана и песков пустыни Намиб и многое другое. Сколько животных мы видели в природе! А ещё с нами были наши дети и надеюсь, что они запомнят это на всю жизнь!
15 Жовтня 2018, 14:48
Безумно красиво!
15 Жовтня 2018, 16:01
Спасибо!
14 Жовтня 2018, 15:36
Як би років 5 тому назад, мені сказали, що я побачу тебе на власні очі - "Що за маячня" - сказав би я. Але іноді життя готує нам зустрічі з людьми, які змінюють все навколо тебе. Знайомство з нею було саме таким. Я покажу тобі її - ось вона, дивись! Вона багато розповідала про тебе, з неймовірною гордістю, захопленням та любов'ю. І тепер, коли я побачив тебе - зрозумів її почуття. Бо те на скільки ти дивовижна не передати словами. Тільки побачивши власними очима, відчувши на дотик, можливо по-справжньому оцінити тебе. Ти - це захоплююча історія! Ти гарна, ти неосяжна, ти така різна але завжди прекрасна. Все в тобі зводить з розуму. Хочеться побачити тебе всю та все твоє різноманіття. Зустріч з тобою це одна з найкращих подій у моєму житті! І я вдячний їй за можливість знати тебе! Ти - подарунок на все життя! Фотокнига "Україна" (июнь 2017) для родителей моего мужа - Рената (парень с фото) об их знакомстве с Украиной, на память от моей семьи. С Ренатом ми познакомились в 2014 году в Казахстане, после чего в 2016 году он переехал в Украину. Этим летом книга прошла маршрут Львов - Днепр - Киев - Стамбул - Алмати - Караганда, и наконец-то дошла к своим владельцем.

Інші новини