Конкурс "Моя улюблена фотокнига"

фотоконкурс до всесвітнього дня фотокниги

Вже 5 років поспіль по усій планеті святкують Всесвітній день фотокниги. Відзначають його 14 жовтня, бо у цей день в 1843 році перша у світі фотокнига British Algae: Cyanotype Impressions Анни Еткінс була внесена у каталог Британської бібліотеки.

Ми хочемо приєднатись до святкування цієї події та подарувати 3000 грн фанатам фотокниг

Щоб прийняти участь у конкурсі необхідно:

  • написати розповідь про свою улюблену фотокнигу;
  • прикріпити ваше фото із книгою;
  • поставити 5 зірочок під правилами конкурсу

Розповіді із фото необхідно прикріпити коментарем до цього запису

1000 грн отримає автор кращої розповіді.

Ще 1000 грн отримає автор кращого фото.

І 1000 грн отримає автор розповіді, що набере найбільшу кількість коментарів.

Результати конкурсу буде оголошено 16 жовтня о 17.00


Правила конкурсу:

  1. Конкурс проводиться з 26 вересня по 16 жовтня 2017 року на нашому сайті.
  2. Результати конкурсу будуть опубліковані о 17.00 16 жовтня 2017 року.
  3. Вимоги до фото:
    • фотографія має належати учаснику конкурсу;
    • на фотографії повинно бути зображено людину із фотокнигою;
    • фотокнига на конкурсному фото повинна бути надрукована на нашому сайті.
  4. Конкурсний запис повинен містити одне або кілька фото і одну розповідь.
  5. Розповіді без фото не будуть брати участі у конкурсі.
  6. Можна розмістити необмежену кількість конкурсних записів від одного учасника.
  7. Переможцем може стати лише той, хто виконав усі умови конкурсу.
  8. Кілька коментарів (голосів) за конкурсний запис від однієї особи зараховуються як один (голос).
  9. Автор кращого фото, автор кращої розповіді за вибором журі та автор запису із найбільшою кількістю коментарів отримають по 1000 грн на баланс на нашому сайті.
  10. Один автор не може бути переможцем у кількох номінаціях.
  11. В конкурсі можуть приймати участь користувачі сайту pro.cyfrolab.com.
  12. Переможець, з яким не вдасться зв`язатися протягом 20 (двадцяти) робочих днів з моменту опублікування результатів фотоконкурсу – автоматично позбувається права на приз.
  13. Приз можна отримати виключно на баланс сайту. Інші способи отримання призу не передбачаються.
  14. Дискваліфікація у випадку:
    • використання чужих чи стокових фото;
    • накрутки голосів через спеціальні сервіси;
    • розміщення сторонніх посилань;
    • некоректної поведінки щодо організаторів та інших учасників конкурсу.
Admin
4.81 / 62
16 Жовтня 2017, 17:13
Доброго всім дня) Я сам фотограф і фотографія для мене – це частина мого життя . Знайшовши сайт процифролаб я закохався в нього. Адже там є різноманітний вибір фотокниг і на будь-який смак. Три роки назад у моєї дружини був випускний, вона прощалась зі своїм коледжем зі своєю другою домівкою. Я вирішив зробити їй подарунок і був впевнений, що вона буде в захваті. Перша фотокнига SlimBook яку я зробив була присвячена моїй дружині. Минуло вже три роки від того дня як Процифролаб надрукував нам цю дивовижну фотокнигу. Завдяки цій книзі дружина щоразу поринає у ті часи і говорить, що якби не фотокнига то мало що пам'ятала би про ті чудові дні. В 2012 році у мене з моєю дружиною поєднались руки і серця у нас був наш день , день нашого весілля. Після того ми захотіли щоб цей день ніколи не пішов з нашої пам'яті і в цьому нам допоміг Процифролаб надрукувавши фотокнигу BamBook. Відкриваючи фотокнигу ми поринаєм в ті часи. На цьому наша співпраця не закінчилась і щоразу як буде можливість надрукувати нові фотокниги то це буде тільки Cyfrolab !!!
Дякуємо щиро за розповідь) Але ми приймали їх вчора до 17.00 =)
Жила-была девушка Вика и мечтала встретить настоящую любовь 💕 Однажды она познакомилась с одним парнем на празднике и с этого момента все изменилось. Они все больше времени проводили вместе: пили кофе, гуляли в парках, ходили в кино, мечтали о путешествиях... Шли годы и наступил тот день, когда они стали семьёй и поехали в то самое путешествие на берег горного озера у подножья Альп, о котором всегда мечтали! Так началась их сказочная жизнь и больше они никогда не расставались ❤ Волшебная фотокнига возвращает в то самое особенное путешествие с первых страниц и осенним дождливым вечером дарит тепло и счастливые воспоминания 😍
Хочу рассказать свою историю создания нашей первой книги. Как и все молодожены, после свадьбы долго выбирали где и в каком виде распечатать фото, ведь фотографии — прекрасная, а порой и единственная возможность вспомнить то, что было раньше. Но просто распечатанные и положенные в альбом карточки не так оживят прежние эмоции, как ФОТОКНИГА. Я обратилась в фотосалон и заказала фотокнигу, когда пришла забирать свой долгожданный альбомчик, то была чуть-чуть расстроина((( Нет-нет не подумайте плохого от фотокниги я была в восторге, а вот цена!!! За саму книгу я заплатила примерно 40% от всей суммы, а 60% я отдала за работу фотографу!!! Все время проведенное в фотосалоне я усердно запоминала сайт на котором заказывали мою фотокнигу. Я решила попробовать сделать книгу свадебного путешествия самостоятельно. Зарегистрировалась на сайте, выбрала формат книги и приступила к работе) На сайте все расписано как для чайников! Для меня не состояло большого труда создать фотоколлаж и придать снимкам нужного размера, если и возникали трудности, то всегда под рукой интернет!)) Когда я получила фотокнигу, то была в огромном восторге))) Страницы книги очень яркие, природа будто оживает и даже в дали чуть-чуть слышно шум листвы… Одним словом эффект 3D!!! Всем рекомедую этот сайт зачем переплачивать, если можно сделать такую красоту самому на свой вкус и воплотить в жизнь свою задумку!!!!!!!! Фото мужа с фотокнигой на работе!))) Даже в рабочее время найдется минутка отвлечся от суровых будней и погрузиться в приятные воспоминания!
Я захопилась фотографією уже давно,коли ми замовили фотокнигу після весілля я закохалась в фотокниги. Після народження донечки я тей і робила що фотографувала її щоб запамятати всі моменти (напевно перейняла це від свого батька) і ось я наважилась створити свою першу фотокнигу з своєю донечкою, але нажаль не зможу сфотогравуватис з нею тому що вона ще друкується. Хотіла просто розповісти свою історію.
13 Жовтня 2017, 15:54
Моя улюблена фотокнига, одразу хочеться написати, що дитяча, але ж і весільні фотокниги приємно робити, і ретро-альбоми (все життя пролітає за 10-40 розворотів) і навіть каталоги елітних меблів, врешті мені подобаються ті фотокниги, де замовники залишають право вибору стилю оформлення за мною, де відчувається душа в фотографіях... Складність участі в цьому конкурсі у вимозі наявності людини на фото, адже своїх замовників я майже нікого не бачу вживу, часто навіть фотокниги відправляються до них, не побувавши в моїх руках :)
13 Жовтня 2017, 13:06
Дуже гарні фото, так тримати!
Це був єдиний сніжний день зими 2015-2016. Зранку я прокинулася, і поглянувши у вікно побачила ту зимову казку, яку кожен із нас має в уяві коли чекає зиму. Білі дерева, пухкий сніжний коврик на асфальті, відчуття затишку і гармонії, навіть при тому що на дворі -10. Це був наш весільний день, і природа зробила нам неймовірний подарунок: можливість створити найяскравіші спогади нашого особливого дня, які заслуговують на найкращу фотокнигу від cyfrolab professional з друком на шовкові та з пластиковою прослойкою з обкладинкою у шкірзаміннику у кольорі весільного напою - шампанського. Особливі моменти заслуговують на свою історію надруковану у фотокнизі :)

Інші новини