Допоможіть знайти!

фотокартины на акриле

Знаєте, серед всіх фотокартин що ми робимо, найбільше ми любимо акрили. Ні, ну холсти, композити звісно теж, але такою, знаєте, любов’ю як до старших дітей…, бо вони вже відомі, міцно стоять на ногах і цілком самостійні продукти :) “Акрилки” - це наші меньшенькі і наша радість. Ми їх балуємо і постійно купуємо для них нові цяцьки. От і зараз, нові технологічні “цяцьки” дозволяють нам впевнено заявити - "Ми робимо ВЕЛИКІ ФОРМАТИ".

новинка фотокартини на акрилі

Це насправді велике досягнення, адже мало кому у нашій країні вдається робити їх якісно і найголовніше - недорого. У всьому світі acrylic gallery prints великого формату - тренд, який можуть дозволити собі лише забезпечені і відомі фотографи, мистецькі галереї або музеї, а в нас... ну хто був готовий заплатити за картину 130 € і більше? Але часи соціальної нерівності у минулому! Прийшов час витягати з надр жорсткого диску найцінніші файли, що лежать у папці “колись надрукую великим форматом” :)

Вашій увазі два нових формати:

Як завжди, у виробництві акрилових картин ми використовуємо алюмінієву композитну основу, 2-х мм ультрапрозоре акрилове скло та мультипозиційну металеву профільну раму-кріплення для точного розміщення на стіні.

Готові оновити свій інтер’єр і вразити гостей або клієнтів? Тоді тільки акрил!

З повагою,

Ваші нестримні Cyfrolab Professional

І ще ...

Зніміть гарне відео свого великого акрилу в інтер’єрі, покажіть його нам (воно нам має сподобатись звісно) - отримайте 50% знижки на будь-яку іншу картину на акрилі. Можливо воно буде таке прекрасне, що ми захочемо використати його на сайті, тому, будь ласка, не брендуйте його ;)

Admin
0 / 0

Інші новини