Цифровий фотодрук

У світі, де кожен знімок може стати шедевром, намагатися відрізнити цифровий фотодрук від класичного - це як шукати чорного кота у темній кімнаті. Але пригадайте ситуацію: пам’ятаєте, як ви порівнювали друк Unibook-а Light та Slimbook-а? Ось! Так само і тут - навіть найсуворіші критики мовчки погоджуються, це - один продукт. А тип друку - лише опція.


То що робить цифровий фотодрук настільки унікальним? Передовсім - це неперевершена якість. Сучасні технології друку та фінішингу дозволяють втілити ваші шедеври в реальність з неймовірною деталізацією і реалістичними кольорами.


Але це ще не все! При виготовленні цифрових фото ми використовуємо матеріали, які роблять їх стійкими до рідин. Тепер вам не доведеться хвилюватися через недбалість з випадково вилитим соком або дощовими краплями, які б зіпсували ваші фото. Просто витріть їх серветкою.


А тепер найкраще - ціни, які зроблять ваш гаманець щасливим! Формат 21х30 всього за 12 гривень! Це коштує менше за каву у хіпстерському кафе! І навіть формат 10х15 - всього 3 гривні! Скажемо щиро: "Друкуйте шкільні портрети на здоров'я!"


Бажаєте дізнатися більше про цифровий фотодрук? Докладніше.


З повагою, команда Pro.cyfrolab.com

Admin
0 / 0

Інші новини