Зміна цін

Шановні клієнти!

Зверніть будь ласка увагу, що 15 серпня 2021 року ми піднімемо ціни на нашу продукцію. В середньому, ціна зміниться на 10-15 % (на деякі типи фотокниг більше, а на деякі - менше).

Ми розуміємо що подібні новини не відносяться до категорії «приємних», але мусимо зазначити, що підняття цін мало б відбутися ще у квітні. Проте, ми не зробили цього у розпал випускного сезону, усвідомлюючи нашу відповідальність перед Вами, а вашу перед своїми замовниками.
Нажаль, ми з вами живемо у країні де фактор ціни не є чимось сталим та непохитним, адже протягом року подорожчало все, - починаючи від енергоносіїв та основних матеріалів необхідних для виробництва, закінчуючи банальними продуктами харчування. Отже ми сподіваємось на ваше розуміння, але і приймаємо ваше можливе обурення з цього приводу.

З повагою, команда Цифролаб

03.08.2021
Admin
3.22 / 9
26 Серпня 2021, 23:39
Дякую за попередження. Це, направду, було дуже завчасно зроблено. За 2 тижні оперативно доробилися тиражі і за старими цінами друканулися. Тепер можете піднімати )
Добрый день! А заказы сделанные до 15го числа но которые будут в печати и после поднятия цен, будут все еще по старой цене?

Інші новини