Зміна цін на фотокниги

Друзі, повідомляємо вам, що з 1 квітня 2017 року буде змінено ціни на всі види фотокниг і планшетів. Як ви напевно здогадуєтеся - вони подорожчають. Подорожчають в середньому на 5-10% (залежно від типу друку і матеріалів).

Ми б хотіли сказати, що це першоквітневий жарт, але також як і ви, ми живемо в одній країні, відвідуємо магазини, платимо комунальні послуги й при цьому намагаємося виготовляти якісний і недорогий продукт. На жаль, це не жарт.

Сподіваємося, ви з розумінням поставитеся до цієї інформації.

З повагою, команда Цифролаб

Admin
0 / 0
13 Квітня 2017, 20:47
Це хоч добре що трішшшки наперед попередили, хоч декілька заказів можна було відправити, але краще попереджати зо два місяці наперед.
Дякуємо за пропозицію. Наступного разу період оповіщення буде довшим
31 Березня 2017, 16:09
це просто-жесть, другий рік фотографи попадають, в таку ситуацію, в нас що долар знову підскочив???((
Про зміну цін було попереджено заздалегідь. Ціни не змінювались більше року незважаючи на девальваційні процеси, "скачки" валют, підвищення плати за енергоносії та інші фактори.
22 Березня 2017, 11:07
Когда нужно загрузить книгу для печати, чтоб попасть на старые цены?
Книгу необходимо загрузить и оплатить до 1 апреля
Можно ли внести оплату за заявленное количество альбомов, а загрузить книги уже в апреле, чтобы цена еще осталась старой?
Фиксирования старых цен по предоплате не предвидится
13 Березня 2017, 23:09
Для школьных фотокниг уже огласили стоимость 😕 может быть нужно было раньше или уже после сезона -теперь фотограф оказался в неприятном положении. Т.к. стоимость услуг была взята минимальная. Понятно всем, что дорожает жизнь. Просто время выбрано странное-на школу и на свадьбы апрель-май ведь все уже договорено😕 не совсем приятно 😕
Мы извиняемся за неудобства, но уже ничего изменить не можем
В прошлом году тоже были подняты цены с 1 июля по-моему, но была возможность внести на баланс сумму и зафиксировать цены на тираж фотокниг. В этом году для школьных фотографов такой возможности не будет?
В прошлом году изменение цен произошло 22 февраля. Фиксирования старых цен по предоплате в этом году не предвидится
Відверто кажучи підставили ви нас добряче, вже шкільні альбоми в роботі і ціни заявлені, доходи втратимо рівно на відсоток вашого подорожчання
Вибачаємось за незручності. Та нічого вдіяти ми вже не можемо.
13 Березня 2017, 16:01
а какие-то точнее цифры можно узнать?? для школьных фотографов эта информация актуальна! не понятно же как теперь быть...
14 Березня 2017, 14:03
На скільки розумію: фотокниги на 10%, а поліграфія на 5%?
від 5 до 10%. Точні цифри будуть 1 квітня
от 5 до 10%. Точнее 1 апреля.

Інші новини