Фотокнига Бамбук Ілюмінат

Фотокнига Бамбук Ілюмінат

Ви вірите в прибульців, світові уряди і таємні товариства що керують людством? Ні? А ми віримо. Ми віримо в нове, дуже таємне і дуже секретне товариство “Свідків BamBook Illuminate” і зараз ми пояснимо, чому цього сезону Ви в нього вступите.

Як всі пристойні таємні товариства, ми маємо глобальну мету - зробити випускний сезон 2016 року незабутнім для випускників та прибутковим для фотографів. Саме тому, ми презентуємо всім учасникам нашого таємного товариства (нашим клієнтам якщо простіше) оновлену та виплекану нами версію нової фотокниги - БамБук Ілюмінат.

Як вступити в наше таємне товариство

Фотокниги Bambook Illuminate

  1. Потрібно любити колір
  2. Так, саме колір і його глибину. Тому що нова фотокнига Бамбук Ілюмінат це насичений колір та надзвичайна глибина.
  3. Потрібно любити блиск
  4. Адже блиск нового Ілюміната це те що засліплює випускників і викликає бажання мати саме таку яскраву та блискучу фотокнигу схожу на справжній глянцевий журнал.
  5. Бути впевненим у захисті
  6. Покриття яке ми підібрали для сторінок, захищає зображення від механічних пошкодженнь та “лікує” технологічні особливості звичайного Бамбуку на згинах.
  7. Бути першим
  8. Першим хто запропонує Бамбук Іллюмінат, бо якщо це не зробите Ви, це зроблять Ваші конкуренти, а вони, як відомо, тільки і чекають щоб “віджати” у шкільного фотографа пару класів…

Що воно таке, той БамБук Ілюмінат?

Глянцева фотокнига Бамбук

Формально, це та сама фотокнига БамБук що має від 3 до 40 розворотів. Вона розкривається на 180° та друкується цифровим способом, але є ряд суттєвих відмінностей. Навіть випускник початкової школи розуміє, що Цифролаб міг ще минулого сезону заламінувати Бамбук, але в цифровій поліграфії не все так просто...
Ми майже рік переводили тони паперу, фарби та різноманітних заморських спеціалізованих плівок. Це майже як пошук філосовського каменю. І ми його знайшли.

В поєднанні з новим, цифровим друком (ага, ми повністю оновили парк друкарьских машин), та спеціальними ламінаційними матеріалами, - ми створили фотокнигу, що на наш погляд, є найкращим поєднанням ціни та якості. Попри це, вона сприймається як дорогий, преміальний продукт, яким хочеться володіти і показувати. Як доказ, ось вам невеличка табличка-порівняння ціни в тиражі для формату 20х30 на 6 розворотів:

PrintBook PrintBook
ламін.
BamBook BamBook
Illuminate
SlimBook PhotoBook
картон
PhotoBook
пластик
49 грн. 58,6 грн. 59 грн. 68,6 грн. 99 грн. 119 грн. 136 грн.

Переконали?

Зразки тут, ціни тут.

При завантаженні власного макету, в меню доступних опцій для фотокниги БамБук виберіть пункт “Ламінований”.

Фотокнига Бамбук Ілюмінат вибір в меню

До речі, радимо не дуже поспішати розповідати про нього колегам, адже тоді яка з цього таємниця?



Admin
0 / 0
Бамбук ламінований- дуже достойно виглядає і я вже не перший альбом замовляю в цьому вигляді. Вдячний Цифролабу за таку новинку!
захоплююсь вашим підходом до того, що ви робите, молодці!

Інші новини