Баланс на pro.cyfrolab.com

Баланс на pro.cyfrolab.com

У нас з'явилася нова функція — "баланс". По суті, це спеціально створений в нашій системі гаманець, за допомогою якого Ви можете в будь-який зручний час оплачувати свої замовлення.

Для чого потрібен баланс?

Ми ввели таку функцію для того, щоб Ваші замовлення відправлялися до друку ще швидше. Ви ж знаєте що ми працюємо за передоплатою: є оплата — ми друкуємо, немає оплати — чекаємо, коли вона надійде.

Наприклад, зробили Ви замовлення і раптом виявилося, що грошей на карті недостатньо, або банк о 2 годині ночі чомусь зачинено. Строки горять, а оплатити рахунок «тут і зараз» немає де...

В такому випадку, тримаючи на балансі резервну суму, Ви зможете в будь-який момент використати її для оплати свого замовлення. У період випускних, коли у фотографів кожен день має значення і зрив термінів загрожує "розбірками" з батьками, наявність коштів на балансі — запорука своєчасного друку, відправлення, а значить і видачі альбомів замовникам. Відповідно, Ви — молодець, а інші — не дуже.

Як поповнити баланс?

Увійшовши на сайт, біля свого логіна в правому верхньому куті Ви побачите поточний стан балансу і кнопку "поповнити".

Тиснемо "поповнити", вводимо суму, з якою Ви готові розлучитися, вибираємо спосіб оплати і вносимо кошти зручним для Вас способом. Отримуємо повідомлення на мейл і на телефон про успішне зарахування і спимо спокійно.

Як використовувати кошти на балансі?

Простіше простого. Оформляємо замовлення, переходимо до вибору способу оплати і бачимо, що в стандартному меню з'явився ще один метод — "З власного балансу".

Вибираємо його, і якщо на рахунку достатньо коштів, гроші спишуться з балансу, оплата буде проведена автоматично і менеджери з радістю відправлять Вашу книгу або фотокартину в виробництво.

Не так вже й складно, правда?

Admin
0 / 0
01 Липня 2016, 12:29
Раніше було набагато зручніше, коли закинуті на свій баланс гроші автоматично зараховувались за замовлення. Тепер гроші "висять" і замовлення в друк не йде, доки не натиснеш "СУПЕРкнопочку Оплатити з власного балансу".

Інші новини