Відмінності між фото і поліграфічним друком

Нам часто задають питання: «Які відмінності в якості друку між BamBook , PrintBook , SlimBook, PhotoBook?» Технології друку кожної книги ми максимально детально описали у відповідних розділах, і немає сенсу дублювати цю інформацію. Тут же ми наочно покажемо відмінності в технологіях на прикладі багаторазового збільшення реальних відбитків зображень.

Різницю друку можна побачити, навівши курсор на зображення

                                  
Поліграфічний друк Фотодрук

Поліграфія

Фотодрук

Увага!
Використовуються оригінали зображень, у зв'язку з чим сторінка може завантажуватися трохи довше. Дочекайтеся, будь ласка, повного завантаження сторінки.

Фотодрук (SlimBook і PhotoBook)

Технологія, використовувана для друку професійних фотографій. Фотодрук здійснюється на найсучаснішому обладнанні, класичним фотохімічним способом, де точність передачі кольору залишається без змін і витримується стовідсоткова чіткість зображення, незалежно від його розміру.
Це єдино правильна технологія друку, коли якість виноситься на перший план.

Цифрова поліграфія (BamBook і PrintBook)

У цій технології відбиток складається з безлічі точок - растра. Його чітко видно при збільшенні зображення зліва. Тому при друку зображень з великою кількістю деталей, можлива часткова деформація зображення. Наприклад, втрата чіткості, легка розмитість або невелика зернистість.

Інші статті