Весільна фотокнига SlimBook (відгук від Наташі Саніної)

Ось і дочекалася я чергової фотокниги, а точніше «фотокнигу Слімбук», яку мені надрукував Цифролаб. Вона у мене весільна, з весілля Ганни та Вадима. Оскільки весілля було у ніжно-рожевих тонах, я вибрала рожеву основу для слімбука, щоб підкреслити ніжність стосунків пари та фотографій, які в результаті вийшли. Про Слімбук - обкладинка глянсова, індивідуальна, тобто я сама роблю макет обкладинки з Вашим фото або з чим захочете (з усім, що можна назвати зображенням) :) Також є можливість зробити обкладинку з шкірозамінника (приклад вже відправляю особисто Вам).

фотокнига Слімбук

Сторінки щільні та дуже якісні, це друк на матовому фотопапері, кожен розворот книги роблю окремо, можна надрукувати декілька фотографій на розвороті, а також одне фото на цілий розворот. Посередині є згин сторінки, але при виготовленні макета Слімбука він розміщується посередині фото, для того, щоб не зачепити важливі елементи фотографії.

фотокнига Слімбук фотокнига Слімбук фотокнига фотокнига Слімбук

Палітурка Слімбука зроблена таким чином, щоб його зручно було розкривати на 180 градусів та в повній мірі милуватися фотографією:)

фотокнига слімбукфотокнига Слімбук

Ну а надрукувала мені цю книгу компанія "Цифролаб", якій я дуже вдячна і яку люблю та поважаю за їх оперативність і якість!:)

фотокниги від Цифролаб

Оригінал взятий з sanina-natasha.blogspot.com

Інші статті